Generel beskrivelse

Med Bornholms bedste beliggenhed finder I denne moderne ferielejlighed med havkig ud over havnen og Østersøen. Lejligheden ligger på 1.sal i en gammel købmandsgård fra 1700-tallet. I midten af  købmandsgården er gårdspladsen omdannet til have med palmer og swimmingpool. Her har man fornemmelsen af at befinde sig under langt sydligere himmelstrøg.

 

Lejligheden er moderniseret i 2008 og indrettet af den kendte glasdesigner Pernille Bülow. Her er både gode køkkenfaciliteter og dejlig stue med fladskærm,  dvd-afspiller og cd-anlæg.  Adgang til Internet. 

Adgang direkte fra lejligheden ned til den idylliske gårdhave.

 

Købmandsgården,  der samlet består af 21 lejligheder, er stedet for jer der stiller krav til ferien. Stedet oser af sydlandsk pittoresk atmosfære. Du bor her ud mod havnen og kun i kort afstand fra byens mange små butikker, og hyggelige restauranter. Svaneke er blandt andet kendt for sit bryggeri, bolsje – chokolade-karamel samt lakrids fabrikation. Byens silderøgeri er kendt i det ganske land. Lige syd for byen finder du den lille sandstrand Hullehavn.

 

Svaneke er Danmarks mindste købstad og også den østligste. Her kan I som de første i Danmark nyde solopgangen. Byen fik i 1975 EU´s guldmedalje som en af Europas bedst bevarede byer.

Tilbage til hovedsiden